SUSHI KAMPENHOUT

Recentreview


4 stars out of 282 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi Kampenhout. Want to know more? Find out more.

17 Jun 2024 at 18:35 Les sushis devait être froid mais ils sont arriver chaud, donc pour la fraîcheur du produit et pour la conservation à usage, ce n’est pas du tout bon.. mon entrée qui devais être chaud, était malheureusement froid à cause du retard… déçu..
14 Jun 2024 at 20:35 De bestelling werd 30 minuten te laat geleverd waardoor mijn voorgerechten
2 Jun 2024 at 21:48 De bestelling was zeker op tijd gereed maar de levering nam meer dan 45min!!! Warme sushi en uitgedrogde maaltijd... echt niet lekker!!!
18 May 2024 at 8:30 Lekker eten. Besteld om 20u08. Levertijd kon ingesteld worden op 21u. Uiteindelijk gebeld om 21u43 om dan om 22u pas ons eten te krijgen… Een uur te laat. Jammer dat we dan ook nog zelf moeten bellen om erachter te informeren.
9 May 2024 at 23:50 Lekker eten, maar heel lang moeten wachten (1,5u - veel langer dan aangegeven)
4 May 2024 at 22:42 Jammer dat ik een uur langer moest wachten .Had ook gebeld maar beloofde na 7 min hier te zijn maar liep nog langer uit. Jammer
1 May 2024 at 20:39 Eerste en laatste keer. Bestelling beloofd om 19:10, toegekomen om 20:20 (en enkel omdat we gebeld hadden) Meer dan 2u levertijd voor smaakloze sushi, vis had geen smaak. Wij gaan voortaan terug naar onze trouwe stek.
21 Apr 2024 at 19:42 Alles naar wens
17 Apr 2024 at 12:56 zeer lekker en verzorgd! bestelling stond al klaar toen ik binnenkwam