SUSHI KAMPENHOUT

Recentreview


4.5 stars out of 87 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi Kampenhout. Want to know more? Find out more.

26 Sep 2022 at 12:00 Absolute aanrader. Dit is de beste sushi die wij al gegeten hebben, geleverd op gepland tijdstip. Top top top!:)
26 Sep 2022 at 11:35 Zeer lekker sushi, niks op aan te merken. Bestelling ook correct volgens tijden geleverd en een vriendelijke bezorger! Zeker aan te raden!
26 Sep 2022 at 7:44 Het eten is heerlijk en de service is erg goed
25 Sep 2022 at 23:20 Zeer lekker, snel geleverd, goede porties
24 Sep 2022 at 18:14 lekkere sushi maar niet alles geleverd volgens beschrijving. als we ervoor belden, niet verder geholpen. jammer. laatste keer dat we bestellen dan ook
22 Sep 2022 at 19:55 Super, zoals altijd!
14 Sep 2022 at 13:54 Het eten kwam mooi op tijd en was nog goed warm. We hebben allemaal smakelijk gegeten. Juist jammer dat er bij iemand een stukje eischaal in lag, maar dat kan gebeuren. We waren er allemaal tevreden van.
7 Sep 2022 at 19:32 Good comfort food !
12 Aug 2022 at 23:01 Plus d'une demi heure d'attente sur l'horaire prevu!
12 Aug 2022 at 0:56 Heel lekkere sushi!
8 Aug 2022 at 21:46 Levering op tijd! Eten lekker
7 Aug 2022 at 20:54 Heel lekker!